VIP

Orinda Huta e dashuruar ne drejtorin e saj (Video)

Orinda Huta po i rikthehet muzikës pas pesë vjetësh. Ajo këtë periudhë ishte e angazhuar në punën në televizion.

Orinda ka një lidhje të gjatë dhe të suksesshme dashurie. Ajo është në lidhje me drejtorin e “Vizion Plus” Turjan Hyska, aty ku ajo është prezantuese.

orinda

“Shtatë vjet tashmë me Turjan Hyskën, për të gjithë ata që se njohin me emrin Turjan Hyska e ka Turi dhe është një marrëdhënie e bukur dhe faleminderit zotit ka ecur mirë. Shpesh na thonë për planet për martesë, të gjithë i kanë planet për martesë sidomos kur rrinë bashkë shtatë vjet dhe nuk e di nëse janë shumë të afërta përderisa unë po fokusohem tashmë në muzikë do kohën e vet. Unë dua të bëjë një dasëm që mos ta harroj asnjëherë dhe dua që mos t’i mundoj asnjë gjë asaj dasme edhe që unë të kënaqem pa fund”, tha ajo për “Prive”.

Ndërkohë tha se kur të vjen koha për familje ajo i do tre deri në katër fëmijë.

Show More

Related Articles

Back to top button