VIP

Pasuria e çiftit Beckam vlerësohet në 165 milionë funte

Victoria dhe David Beckam kanë arritur që në vitin e kaluar  të rrisin pasurinë, edhe ashtu të madhe, në 165 milionë funte.
Vetëm gjatë vitit të kaluar çifti ka realizuar 20 mijë funte, dhe këtë jo në saje të marrjes me futboll të Beckamit, por në saje të shkathtësive të marrjes me disejn të Victorias.
Me linjën e modës “Victoria Beckam”, e cila brenda një afati të shkurtër kohor është bërë
shumë e kërkuar te shumë gra të famshme, Victoria ka realizuar një pasuri të tërë.
Veç kësaj, Victoria kohë më parë ka nënshkruar një kontratë shumë milionëshe me kompaninë e cila prodhon automjetet “Rang rever”.
Në anën tjetër, vet Beckam ka vazhduar kontratën me vlerë me Samsungun, i cili është promotor global.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button