BotaLajmePolitika

Për të kuptuar hallet e qytetarëve, kryeministri punoi si taksist (Video)

Jens StoltenbergKryeministri norvegjez, Jens Stoltenberg, ka befasuar publikun duke lënë për një ditë zyrën dhe duke punuar si taksist.

Stoltenberg vendosi të dëgjonte nga afër pikëpamjet e njerëzve, pasi beson se taksitë janë të paktat vende ku njerëzit tregojnë hapur qëndrimet e tyre. Kryeministri është maskuar si një taksist i zakonshëm dhe ka vendosur syze dielli.

Ai ka zënë radhën e taksive në një pjesë të qytetit dhe ka transportuar disa qytetarë, transmeton SHO.

Stoltenberg vuri syze dielli dhe një uniformë taksisti dhe e zbulonte identitetin e tij vetëm kur e njihnin pasagjerët.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button