VIP

Pink shtatzënë, rrezatuese si asnjëherë

Këngëtarja Pink e cila ëhtë 12 javëshe shtatzënë i ka lejuar vetes dhë bashkëshortit të saj Carey Hart një fundjavë të mrekullueshme në plazhet e Los Angeles. E veshur me një kostum banjoje të zezë, duke nxjerrë në pah tatuazhet e saj të shumtë, me flokët bjond të prerë shkurt Pink dhe bashkeshorti i saj shijojnë diellin e ngrohtë. Cifti i cili është në pritje të fëmijës së tyrë të parë është njohur 9 vjet më parë në vitin 2001 dhe në 2005-ës kurorë kurorëzuan dashurinë e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button