Kronika e ZezeLajmeMaqedonia

Pirok: Babë e bir sulmojnë policët, njërit ia grisin bluzën

PirokBaba dhe bir nga fshati Pirok i Tetovës, dje i kanë sulmuar policët të cilët kishin ardhur për t’i marrë gjërat, të cilat ata dy, paraprakisht i kishin vjedhur.

Fillimisht, babai dhe djali (i moshës së mitur), kishin filluar t’i nënçmojnë dhe ofendojnë nëpunësit policorë, kurse më pastaj, babai kishte kapur njërin për bluzë të cilit ia kishte grisur bluzën ndësra me pastaj kishte tentuar ta sulmojë edhe fizikisht.

Sulmuesit (Babë e djal) janë arrestuar nga pjesëtarët e poilicisë, ndërsa ndaj tyre, sipas SPB-Tetovë, do të ndërmen masa adekuate ligjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button