VIP

Pitt dhe Jolie, Krishtlindje në Namibi

Brad Pitt dhe Angelina Jolie nuk mund te qendrojne ne nje vend te njejte.

Cifti i famshëm vendosi që këtë vit të kalonte ndryshe Krishtlindjet: udhëtuan për në Namibi, vendlindjen e vjzës së tyre 4-vjeçare, së bashku me fëmijët e tjerë.

Burime pranë çiftit u shprehën: “Ata janë të lumtur me këtë eksperiencë. Kanqë qëndruar me vendasit pa problem dhe kanë shkuar edhe në plazh.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button