KosovaLajme

Plaçkitet një degë e Bankës Ekonomike

Është plaçkitur një degë e Bankës Ekonomike në Prishtinë, dyshohet për marrjen e 10 mijë euro. Policia ka arrestua një person dhe është në kërkim të e dhe nj personi tjetër.

Zëdhënësi i Policës ë Kosovës Arbër Beka, ka konfirmuar për Telegraf plaçkitjen e një dege të Bankës Ekonomike në Prishtinë.

“Po është plaçkitur Banka dhe është arrestua një person, dyshohet se janë plaçkitur 10 mijë euro por ende nuk janë verifikuar saktë”, tha Beka.

Sipas tij Policia është në kërkim edhe një personi tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button