Dashuria

Problemet dashurore: Kujt i rrëfehen femrat?

femratPër dallim nga meshkujt, të cilët emocionet e tyre të thella më së shpeshti nuk i ndajnë me askënd, femrat më parë do të vdisnin se sa do t’i fshihnin problemet e tyre dashurore të cilat i mundojnë.

Femrat janë të varura nga ndarja e emocioneve me të tjerët, ndërkaq meshkujt përkundrazi janë tipa mjaft të mbyllur. Kur e mundon ndonjë problem, femra menjëherë i drejtohet personit i cili i është më e afërt dhe kërkon këshilla, duke pritur që automatikisht t’ia bëjë vetes situatën më të përballueshme.

Personi të cilit më së shpeshti femra i rrëfehet nuk është as nëna, as mikja e saj, por motra më e madhe. Motra është aty e cila gjithmonë është e gatshme ta dëgjojë, t’i ndihmojë dhe t’i japë këshilla në momentet e vështira.

Këtë e ka konfirmuar pikërisht një hulumtim i bërë në bashkëpunim me një numër të madh femrash të reja, të cilin e ka botuar revista “Family Relations”.

Sipas konstatimeve të shumë pjesëtareve të gjinisë së bukur, motrat më të mëdha janë ato që femrat më së shpeshti i bisedojnë të gjitha detajet nga jeta e tyre private, madje edhe ato më intime, ndërkaq janë të sigurta që ato informata nuk do të përhapen te të tjerët dhe nuk do të dënohen.

Show More

Related Articles

Back to top button