VIP

Puthjet lesbike te modeleve

Dy modelet e njohura shqiptare, Zana Krasniqi, e cila ka udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuara për të kërkuar kontratat e reja të punës, si dhe modelja tjetër që po bën karrierë në SHBA, Tika Camaj, janë shfaqur në festën që Fadil Berisha ka organizuar në Nju Jork për Krishtlindje, në lojëra erotike me njëra-tjetrën.

Ato nuk janë kufizuar aspak, edhe pse dihet që Tika tashmë është e martuar, kurse Zana në kërkim të princit të saj. Për të pasur një efekt edhe më të madh kjo mbrëmje, dy bukuroshet, të veshura me fustane shumë seksi, shpeshherë gjatë mbrëmjes janë parë të shoqëruara dhe të përqafuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button