VIP

Rihanna, provon motorrin e ujit

Rihanna po kalon pushimet e fundvitit në vendlindjen e saj, Ishujt Barbados.

Këngëtarja po kalon disa kohë me vëllain e saj të vogël, Rajad, dhe me pjesëtarët e tjerë të familjes.

Gjithashtu, Rihanna është parë dje duke bërë xhiro me një motor uji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button