VIP

Rezarta prek gjoksin e Leonorës

Aty në prapaskenën e Kënga Magjike mund të shihni gjithçka: artistë me dhe pa grim, këngëtarë që flejnë apo flirtojnë, madje ekzistojnë edhe skena paksa provokuese…!

Ja Rezarta Shkurta, një prej artisteve që shquhet për lojrat e saj, nuk nguron “t’i fusë duart” në gjoksin e Leonora Jakupit, e cila as që e ka mendjen fare tek prekjet dashamirëse të koleges, pasi po e thërrasin të shfaqet në skenë.

E në fakt nuk arrijmë të kuptojmë realisht nëse e gjithë kjo skenë është vetëm një shaka apo thjesht përkujdes që Rezarta nuk e fsheh shpesh me koleget dhe po tenton t’i rregullojë artistes kosovare fustanin.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button