VIP

Rihanna dhe DiCaprio përsëri së bashku

Aktori Leonardo DiCaprio, dhe këngëtarja Rihanna janë parë përsëri bashkë.

Teksa në janar ata ishin fotografuar së bashku, dhe ishin parë duke u puthur ishte shtuar dyshimi se ata janë më shumë se vetëm miq.

 

Aktori 41 vjeçar dhe këngëtarja 28 vjeçare, janë parë së bashku natën e kaluar para se ajo të performonte në një nga koncertet e saj.

Leonardo DiCaprio dhe Rihanna kishin vendosur syze, përderisa aktori i përshpërsite në vesh këngëtares diçka e cila e bëri atë të buzëqeshte.

Këto takime të tyrë janë publike, por lidhja e tyre nuk është konfirmuar as nga këngëtarja as nga aktori në fjalë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close