DashuriaEdukata Seksuale

Sa partnerë seksualë bën t’i ketë femra?

partnerFemrat kurrë askujt nuk do t’ia pranojnë, madje shpesh as vetes sa meshkuj kanë pasur, përkatësisht me sa meshkuj ka shkuar në shtrat.

Femrat zakonisht kanë shkuar në shtrat me afro 3 dhe 10 meshkujve. Nëse bëni pjesë në këtë kategori ju tashmë e dini se çka kërkoni nga mashkulli me të cilin do të bashkoheni.

Femrat të cilat kanë pasur 10 deri 20 meshkuj konsiderohen pak më të lira dhe e jetojnë jetën pa kufizime.

Femrat të cilat kanë pasur më shumë se 20 meshkuj shkaktojnë mendime të ndara. Mirëpo, ne mendojmë që ju në jetë jeni argëtuar mjaft dhe i keni provuar shumë nga këto gjëra.

Të gjithë e dimë që këto mendime të ndryshme ndodhin për shkak që meshkujt deri sa janë të rinj dëshirojnë që të argëtohen me ato femra të cilat kanë përvojë. Mirëpo, kur dëshirojnë të krijojnë lidhje serioze apo t’i ndërpresin aventurat, e dëshirojnë femrën virgjine.

Ka femra të cilat dëshirojnë të bëjnë seks me partnerët me të cilët e dinë që nuk kanë ardhmëri të përbashkët. Këtë e bëjnë vetëm e vetëm për t’i kënaqur nevojat e veta seksuale, ndërkaq nuk brengosen që kur të ndahen a do të vuajnë apo jo.

Mendojmë që në të ardhmen femrat do të kenë më shumë përvojë seksuale para martesës, sepse meshkujt e sotëm po përpiqen ta shtyjnë fillimin e jetës së përbashkët sa më shumë që të jetë e mundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button