VIP

Schwarzenegger ndahet nga e shoqja

Deklarata e lëshuar nga zëdhënësi i Arnold Schwarzenegger thotë se çifti po punon mbi të ardhmen e marrëdhënies së tyre, ndërsa jetojnë larg njëri tjetrit.

“Kjo ka qënë një kohë e tranzicionit të madh personal dhe profesional për secilin prej nesh. Pas një kohë të gjatë reflektimesh dhe diskutimesh ne e morëm këtë vendim së bashku” thanë të dy në një deklaratë të përgatitur.

Zëdhënësi i Schwarzenegger, Daniel Ketchell, tha se nuk do t?i përgjigjet pyetjeje përtej asaj që ishte thënë në deklaratën e ditës së hënë

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close