VIP

Sylvester Stallone, i shqetësuar mbi vazhdimin e “Expendables”

Sylvester Stallone po ndihet nën presion!

Heroi i filmave aksion, 64 vjeçar, është duke punuar në skenarin e Expendables 2 dhe ka një rival të vjetër në filmat aksion, Jean Claude Van Damme, i cili është rreshtuar për një rol.

Burime të afërta me yllin thonë se Sylvester është i shqetësuar ndaj formës fizike që ka për momentin.

“Sylvester është i kënaqur në lidhje me vazhdimin e filmit, por edhe pse filmi është muaj larg nga fillimi i xhirimeve, ai është i shqetësuar se nuk është fizikisht gati” zbulon një burim në Hollywood.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button