VIP

Seldi lodhet duke kercyer

Djaloshi simpatik i skenës shqiptare, Seldi Qalliu, si duket e ka marrë seriozisht konkurrimin në “Dancing With the Stars 3”.

Ai ka treguar se kërcimin e ka dashur dhe është munduar ta tregojë edhe gjatë profesionit që ai e ka, në skenë.

Por, si duket, nuk e ka pasur shumë të lehtë në provën e parë, madje në këtë foto, siç shihet, mezi e ka ngritur në një moment balerinën profesioniste, Rovenën, dhe këtë e tregon me lodhje edhe në fytyrën e tij. Megjithatë, këngëtari thuhet se e ka marrë seriozisht këtë konkurrim.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button