Dashuria

Shikoni si reagojnë qytetarët kur shohin një 69-vjeçar duke u argëtuar me një vajzë 27-vjeçe (Video)

Në dashuri, vitet janë vetëm numra

Kur bëhet fjalë për dashurinë, njerëzit thonë shpesh se vitet janë thjesht numra.

Por si do të reagonit ju nëse shihni në rrugë një burrë rreth të 60-ve duke u argëtuar me një vajzë të re, e cila mund të jetë edhe mbesa e tij, transmeton Zemra.org.

Për t’i parë reagimet e qytetarëve, Daily Mail ka realizuar një eksperiment social, ku ka angazhuar 69-vjeçarin Bill dhe 27-vjeçare Sian 27 duke u argëtuar nëpër rrugë, dhe i kanë pyetur se çfarë mendojnë për romancën e tyre kontroverse.

Por shumë qytetarë nuk ishin edhe aq të çuditur lidhur me lidhjen e tyre, derisa kishte edhe prej atyre që ishin të bindur se Billi duhet të jetë shumë i pasur pasi që Siani është në lidhje me të.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button