VIP

Silva Gunbardhi, për herë të parë me bikini për publikun

Është klasifikuar ngahera si një ndër vajzat më të ndrojtura të skenës, që vishet gjithmonë shumë serioze dhe ka kujdes të veçantë me pjesën e të ‘mbuluarit’.

E ndërkohë që ndodhet si gjithë të tjerët pranë detit, ja tek sigurojmë fotot e saj me bikini, dhe na vjen keq nëse Silva Gunbardhi do të ndihet paksa ‘e turpëruar’ për këtë.

Një trup me linja shumë të mira, dhe kjo vihet re prej disa kohësh duke i thënë lamtumirë kështu Silvës së shëndetshme me disa kilogramë më tepër. Këngëtarja po pushon në jug dhe këto ditë po i shijon në maksimum…

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button