VIP

Sinan Vllasaliu për katër orë 15 mijë euro

Këngëtarët e estradës tonë me të vërtet me pak punë e mbushin xhepin plotë. Për katër orë këndim ata fitojnë rreth 15 mijë euro.

Në emisionin “Prive” në Klan Kosova sipas tyre ishte Sinan Vllasaliu që ishte më i paguari me 15 mijë euro për katër orë këndim në restorantin “Golden” Prishtinë, pas tij vjen Labi me 12 mijë euro po në të njëjtin restorant, Adelina Ismaili me 10 mijë në diasporë, Xeni me 8 mijë etj.

Këto janë shifra marramendëse që përfiton estrada shqiptare nëpër ngjarjet dhe organizime të tilla për shënimin e festave dhe ahengjet e mbrëmjet e organizuar nëpër restorantet kosovare dhe diskotekat jashtë vendit. /

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close