VIP

Sinani ia kthen me bionde Seldit

Ata të dy i kanë kënduar biondinës që u solli shumë fat dhe sukses, por edhe rastësia apo pëlqimi i tyre për të qëndruar me vajza bionde duket se po i shoqëron të dy artistët.

Është fjala për këngëtarët Seldi Qalliu, për të cilin gjithashtu e dashura e tij tashmë dihet ajo që u përmend ishte bionde, dhe këngëtari Sinan Hoxha duket se ia kthen po me një ‘bionde’ kolegut të tij shumë të dashur.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close