BotaLajme

Sulmohet brutalisht një gazetar rus

Kamerat e sigurimit të një shtëpie kanë incizuar sulmin brutal të reporterit rus Oleg Kashin.
E gjithë ngjarja ka ndodhur para shtëpis së tij ku e kanë pritur dy sulmues të cilët me gyp nga metali i kanë dëmtuar kafkën,i kanë thyer këmbët, dhe të gjithë gishtat.Mjekët luftojn për të shpëtuar jetën e tij.Më poshtë mund të shihni video nga e gjithë ngjarja.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button