s 9 Korrik 1997 | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 9 Korrik 1997

Shqiponja tre vite fluturon e rrezikuar mbi Maqedoninë

Shqiponja tre vite fluturon e rrezikuar mbi Maqedoninë

Nëse do Qeveria, shqiptarëve mund tu përsëriten ngjarjet e Gostivarit të vitit 1997, ku u vranë dhe u arrestuan disa persona, mes të cilëve u dënua me 7,5 vjet burg… Read more »

E vërteta e raportit famëkeq për ngjarjet e Gostivarit

E vërteta e raportit famëkeq për ngjarjet e Gostivarit

Aksioni i policisë ishte obligim ligjor për zbatimin e vendimit të Gjykatës kushtetuese. Ky është konstatimi i Komisionit parlamentar për ndriçimin e aksionit policor me 9 korrik në Gostivar, në… Read more »