s Adolf Hitler Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Adolf Hitler

Zbulohet pasaporta e falsifikuar e Adolf Hitlerit

Zbulohet pasaporta e falsifikuar e Adolf Hitlerit

Nga arkivat e “Special Operations Executive”, grupi i punëtorëve britanikë që merrej me organizimin e Rezistencës në vende të pushtuara nga gjermanët gjatë Luftës së Dytë Botërore, ka nxjerrë një… Read more »

Jeta e panjohur e Eva Braun & Adolf Hitler

Jeta e panjohur e Eva Braun & Adolf Hitler

Ka qenë gjithmonë në hije dhe jo shumë e njohur marrëdhënie e Eva Braun dhe Adolf Hitler. Personazhe të një prej faqeve më të dhimbshme të historisë njerëzore. Nazizmi dhe… Read more »