Thenie

 • Thenie te Mencura

  Paaftësia për të heshtur paraqet një nga dështimet më të mëdha të njerëzimit. Walter Bagehot (1826 – 1877); Ekonomist dhe…

  Read More »
 • Thënie interesante

  Dashuri + Kujdes = Nena Dashuri + Brengosje = Babai Dashuri + Ndihme = Motra Dashuri + Mbrojtje = Vellai…

  Read More »
 • Nicka per MSN

  Merni email falas ne @zemra.org Sign up Check e-mail 1,2,3 Nisja Zemer Kce 4,5,6 Mu Ki Mem Dasht 7,8,9 Gjithmon…

  Read More »
 • Thenie Qesharake

  I zgjuar eshte dikush qe, ne nje plazh nudistesh, mban mend fytyrat e atyre qe pa. Ilaci me i mire…

  Read More »
Back to top button