DashuriaThenie Qesharake

Thenie Qesharake

I zgjuar eshte dikush qe, ne nje plazh nudistesh, mban mend fytyrat e atyre qe pa.
Ilaci me i mire per kolle eshte fasulja. pastaj ke frike te kollitesh
Eksperienca eshte nje kreher te cilin e ke tendin kur mbetesh qeros
Gabimet e doktorrit i mbulon vetem dheu
Te mos dish nuk eshte turp, mjafton te mos e vënë re.
O Zot per vete sdua gjë jo…por për prindërit nje dhëndërr të bukur
* Merrni para hua nga pesimistet-ata nuk presin qe tua kyheni.
* Ndonjehere jam aq i mencur, sa qe nuke kuptoj asnje fjale qe e them.
* Keshilla ime eshte qe te martoheni.Nese gjeni grua te mire do te jeni te lumtur, nese jo , atehere do te beheni fillozof.
* Provove dhe ke deshtuar, pra mesimi nga kjo eshte asnjehere mos e provo
* Asnjehere dhe cdohere jane dy fjalet, qe duhet cdohere ti mbash mend, qe ti mos permendish asnjehere
* Burr eshte ajo qe ka mbetur nga kurr mashkullit i hiqen nervat.
* Te besh asgje eshte shume veshtire ta besh, sepse asnjehere nuk e di kur eshte mjaft
* Asnjehere nuk harroj fytyra, por ne rastin tend me krenari do te bej perjashtim
* Vajzat e mira shkojne ne parajse, vajzat e keqija shkojne kudo
* Cdo gje eshte qesharake, gjersa i ndodh tjeter kujt.
Mashkulli zbuloi ARMET edhe shpiku GJAHUN,
Femra zbuloi GJAHUN edhe shpiku viktimat=meshkujt

Mashkulli zbuloi NGJYRAT edhe shpiku PIKTUREN,
Femra zbuloi PIKTUREN edhe shpiku MAKEUP-in

Mashkulli zbuloi BOTEN edhe shpiku BISEDEN,
Femra zbuloi BISEDEN edhe shpiku THASHETHEMET

Mashkulli zbuloi AGRIKULTUREN edhe shpiku USHQIMIN,
Femra zbuloi USHQIMIN edhe shpiku DIETEN

Mashkulli zbuloi SHOQERINE edhe shpiku DASHURINE,
Femra zbuloi DASHURINE edhe shpiku MARTESEN

Mashkulli zbuloi FEMREN edhe shpiku SEXIN,
Femra zbuloi SEXIN edhe shpiku DHEMBJET E KOKES

Mashkulli zbuloi TREGTINE edhe shpiku LEKET,
Femra zbuloi PARET… edhe qe atehere u menderos muhabeti!
– E di cfarë është gjëja e parë që shoh tek femrat? A janë duke më parë mua apo jo.
– O Zot per vete sdua gjë jo…por për prindërit nje dhëndërr të bukur.
– Gabimet e doktorrit i mbulon vetem dheu.
– Te mos dish nuk eshte turp, mjafton te mos e vënë re.
– Kush nget shpejt gjen belane, atë që nget ngadalë e gjen belaja.
E vetmja arsye qe disa humbasin ne mendime… eshte
se u eshte e panjohur ajo fushe
Mos mbaj qendrim negativ, duke thene:Nuk do te kem sukses.
Rekomandohet qendrim pozitiv: Do te deshtoj…
Beni kursime ne uje. Lahuni bashke me nje shoqe/shok njekohesisht
I zgjuar eshte dikush qe, ne nje plazh nudistesh, mban mend fytyrat e atyre qe pa.
Ilaci me i mire per kolle eshte fasulja. pastaj ke frike te kollitesh
Eksperienca eshte nje kreher te cilin e ke tendin kur mbetesh qeros
Te mos dish nuk eshte turp, mjafton te mos e vënë re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button