DashuriaEdukata Seksuale

Të mësojmë diçka për puthjen

Ku mund të jepen puthje? Gati gjithkund. Konkretisht, puthni buzët, faqet e tij, qafën, veshët, gjoksin, por edhe brendinë e buzëve të tij të ngrohta.

Relaksohu!
Relaksohu ! Lëshoje trupin dhe merr frymë thellë nëse të duhet. Fillo ngadalë dhe filloje nga qetësimi i vetes.

Ruani ritmin
Mos ia merr atij frymën me gjuhën tuaj nëse ai dëshiron të puthë vetëm me buzë dhe gojë të mbyllur. Trego vëmendje në gjuhën e lëvizjeve trupore dhe se si ai e përdor gjuhën për t’u lidhur me të. Nëse dëshironi të ndryshoni ritmin, bëjeni këtë gradualisht.

Kontrolloni gjuhën
Bëhu pasionante kur pasioni të kërkon. Lëvize gjuhen brenda gojës së tij në mënyrë rrethore. Nëse nuk je e sigurt, shiko se çfarë bën ai me gjuhën.

Eksploro
Lejoji vetes pak variete. Mos e ngushto veprimtarin vetëm brenda gojës. Eksploro me kujdes fytyrën e tij. Mos e lëpij atë dhe mos e kafsho atë me agresivitet. Në të kundërt provoje ta lëpish lehtë me gjuhë në vesh. Bëj kujdes në gjuhën e gjesteve të tij dhe shiko se çfarë e kënaq atë më tepër.

Kujdesu për buzët e tua të bukura
Buzët e thara, të çara mund ta prishin kënaqësinë e një puthjeje të butë. Mundohu të mos përdorësh të kuq buzësh ose ndonjë krem ngjitës.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close