BotaKosovaLajmeSport

Vdes kampioni botëror në Thaibox Besim Kabashi

Më 16 Dhjetor Besim Kabashii është dasht të mbrojë titullin e kampionit të tij botëror. Por ky meq tani nuk nuk do të ndodhë.

Besim Kabashi, 35 vjeçar aktualisht kampion botëror në Thaibox, i lindur në Gurrakoc të Istogut njihej për sukseset e tij të mëdha në këtë sport luftarak, duke krijuar karrierë të shkëlqyeshme në Gjermani.

Vdekje misterjoze, sipas informaave të shtunën në mesnatë është gjetur në banesën e tij trupi i pajet i kampionit botëror në Thaibox, askund nuk kishte gjak.

Tani është në mëdyshje shkaku në lidhje me vdekjen. Ishte ajo vrasje? Apo ndoshta vetëvrasje?

Miqtë nuk besojnë në vetëvrasje, ai ishte shumë më tepër për jetën dhe afirmimin.

Kabashi në fund të nëntori kishte gjyq për lendime të rënda trupore, per nji përleshje me një kamrrier.

Më 9 Dhjetor Kabashi duhej të shkote në negociata të mëtejshme. Dhe një javë më vonë, ai kishte për të mbrojtur titullin e tij live në Sat1.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button