VIP

Vesa Luma shumë hot e shtrirë

Vesa Luma zakonisht ka pasur probleme me peshën, duke mbajtur edhe dieta, siç ishte rasti kur mori pjesë në garën “Dancing with the stars”, dhe të dobësohej ishte njëlloj kushti.

Por, tashmë këngëtarja kosovare, pasi ka mbushur 27 vjeçe, ka provuar të bëjë foto sensuale në plazh, ku duken format reale të trupit. Pavarësisht kileve të hequra në pjesën e sipërme të trupit, me këmbët ka pak probleme.

vesa-luma

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close