s Video e të arrestuarve në Maqedoni: Të arrestuarit janë rrahur e maltretuar nga policia (VIDEO +16) | www.Zemra.Org

Video e të arrestuarve në Maqedoni: Të arrestuarit janë rrahur e maltretuar nga policia (VIDEO +16)

Grupi i luftëtarëve të arrestuar nga policia maqedonase tashmë po merren në pyetje nga njësitet e kësaj policie.

Policia maqedonase ka guxuar madje që t’i quajë këta persona “grup terrorist. Në një video që e ka publikuar në YouTube vetë policia e Maqedonisë, shënon “Grupi i arrestuar terrorist”.

Në pamjet nga kjo video, shihen fytyrat e gjakosura të të arrestuarve, të cilët duket qartë se janë rrahur e keqtrajtuar pas arrestimit.


Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org

Comments are closed.