VIP

Xhaketa e Jackson shitet për 400 mijë dollarë

Xhaketa e famshme e Michael Jackson, të cilën mbreti i pop muzikës e kishte mbajtur në videoklipin e “Thriller”, mund të shitet për hiç më pak se 400 mijë dollarë.

Është xhaketa e kuqe e “Thriller” ajo që është menduar se mund të gjenerojë fitime prej 200 mijë dollarësh kur të dalë në ankand, mirëpo presidenti i ankandeve “Juliens”, Darren Julien, ka thënë se ai pret që fitimet të jenë edhe më të mëdha.

Në ankandin e madh të 25 qershorit të interesuarit do të kenë rastin të blejnë dhe gjëra të ndryshme të yjeve si Beatles, Kurt Cobain, Madonna dhe Lady Gaga.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close