VIP

Zajmina Vasjari harron brekët në shtëpi

Zajmina Vasjari më sa duket ka harruar të brendshmet në shtëpi, pasi është paraqitur pa ato në një koncert në një diskotekë në Zvicër.

Këngëtarja, që nuk dihet nëse ka kënduar “live” apo jo në këtë koncert gjithashtu nuk dihet nëse e ka bërë këtë me qëllim apo jo.

Zakonisht ndodh që këngëtaret të dalin pa mbathje në ndonjë mbrëmje gala, por jo edhe në mbrëmje jo formale si kjo në diskotekë.

Ndoshta, Zajminës i mungojnë mbrëmjet VIP si të Hollywoodit dhe për këtë ka zgjedhur që të heq të brendshmet edhe në një mbrëmje të tillë.

zajmina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button