VIP

Zënka mes Rozanës dhe Rovenës

Nuk marrin fund zënkat mes artistëve. Më herët ka qenë “Lufta” Rozana – Rezarta tash është shndërruar në Rozana – Rovena.

Debatet për profesionalizimin apo xhelozinë e njërës apo tjetrës vijojnë pafund edhe pse nuk merret vesh se kush ka qenë iniciatore e kësaj zënke.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close