LajmeMaqedoniaPolitika

Ziadin Sela takon Feta Alimin: Një përqafim malli që flet shumë!

BDI nëpërmjet mediave të saj në vazhdimësi kishte sulmuar kryetarin e Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, se në momentin kur ka bërë koalicion me VMRO-në, ai ka tradhtuar Feta Alimin.

Megjithatë, se Feta Alimi nuk ka as edhe një pikë hatërmbetje ndaj Selës dhe Aleancës për Shqiptarët, është parë gjatë ditës së sotme.
Në ditët e tij të lirë nga burgu, Feta Alimi në Orizarë ka takuar Selën. Përqafimi i tyre përmallues flet shumë.

Alimi vazhdon të mbështet me tërë qenien e tij Ziadin Selën, ndërsa në sytë e Sleës mund të shihet e tërë dashuria dhe dhimbja që ka për personin që ja shpëtoi jetën. Në asnjë rast, në asnjë moment, Sela nuk ka harruar se përmenduri Feta Alimin, ndërsa në vazhdimësi ka kritikuar pushtetin dhe gjyqësorin të cilët padrejtë e dënuan Alimin.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button