DashuriaEdukata Seksuale

12 këshilla të mahnitshme seksi nga vende të ndryshme të botës

ideja

Cosmopolitan ka anketuar 18 redaktorët ndërkombëtarë për lëvizjet më të mira të seksit dhe trendet e çifteve nga e tërë bota.

Tash, cila është shenja ndërkombëtare për “është koha për orgazëm!”?

Australia

“Rregulli numër një për një gojore të mahnitshme është ta përdorni gojën dhe duart… së bashku”.

Kili

“Asnjëherë mos hani brokoli ose çokollatë para seksit. Brokoli bën që të keni gazra ndërsa çokollata e zvogëlon përkohësisht dëshiron seksuale dhe libidonë tek gratë.”

Francë

 “Bëni seks vetëm me mashkullin që e dashuroni.”

Vietnam

“Mbani sytë hapur gjatë seksit.”

Greqi

“Ndani fantazitë seksuale me njëri-tjetrin.”

Indonezi

“Bëni seks në dysheme.”

Itali

“Mesazhet seksi para se të dilni janë gjithmonë të suksesshme…”

Lituani

“Për një gojore të mahnitshme, bëjeni atë që ne i themi vakuum i trefishtë: Futeni në gojë majën e penisit dhe thitheni në atë mënyrë që faqet të futen brenda. Shkoni poshtë e më poshtë, por mbajeni ndjeshmërinë e vakuumit. Kjo funksionon gjithmonë.”

Meksikë

“Shfrytëzojeni seksin si ushtrim fizik. Është më argëtues sesa ushtrimetsquat.”

Filipine

“Për ta bërë seksin në dush më të mirë, thoni ati të ulet në vaskë, pastaj duke u ulur në gjunjë me shpinë tek gjoksi i tij. Tregojeni veten dhe përdoreni shamponin si bonus për stimulim klitoral.”

Ukrainë

“Eksplorojeni veten dhe zbuloni zona të reja erogjene – pastaj shfrytëzoni njohuritë e fituara me partnerin.”

Britani e Madhe

“Mos u stresoni se a po mbanë erë të keqe vagjina apo nëse keni qime. Atij nuk ia ndien, dhe do të keni shumë më shumë kënaqësi nëse e harroni këtë gjë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button