Interesante

73 vjeçarja kërkon djalosh shqiptar si partner, në këmbim të dokumentave (Foto)

Një 73- vjeçare nga Britania e Madhe thotë se meshkujt 50 vjet më të rinj se ajo kthejnë kokën kur e shohin duke kaluar në rrugë. Jane Pesch thotë se futet shpesh në faqet e lidhjeve dhe kërkon meshkuj të rinj për lidhje madje edhe shqiptar.

73vjecarja

Edhe pse burri dhe djali i kanë vdekur, ajo thotë se i ka lënë pas këto gjëra dhe kërkon të shijojë jetën në maksimum.

Ka shpenzuar mbi 10 mijë sterlina për operacione plastike, kryesisht në Poloni, ku janë edhe më lirë.

Ajo bën botoks, ka zmadhuar gjoksin dhe ka bërë lifting.

Show More
Back to top button