Interesante

A ishte musliman Nikolla Teslla?

Shkencetaret nga Universiteti i Baltimores ne SHBA kane ardhur deri te dokumenti i cili provon se Nikolla Teslla ka qene musliman dhe se emri i tij i vertete ka qene Nurudin Tesihoviq.

tesla-770x470

Nena e tij quhej Mejra kurse babai Shaban, me prejardhje nga Vogoshqa, Sarajeve. Kete e pohon Bill Jones, shkencetari lider ne kete universitet prestigjioz.

Qeveria amerikane dhe emigracioni serb me ndihmen e sherbimeve sekrete me kembengulje e fshehin kete fakt, por ADN testi flet te kunderten.

Ju perkujtojme, Universiteti i Stambollit ka ardhur deri te te dhenat e besueshme se Nurudin Tesihoviq apo Nikolla Teslla madje tre here ka kryer haxhin, kurse fiqnjet e tij ne disda raste kane qene deshmitare se edhe ka falur namaz.

Show More

Related Articles

Close