VIDEO

Janë motër e vëlla por çfarë bëjnë në skenë ? (VIDEO)

They are my siblings but check what they do on stage (VIDEO)

[wp-like-locker]

Billy dhe Emily kanë befasuar jurinë e “Britain’s Got Talent” me përformancën e tyre në skenë.

Ata në paraqitjen e tyre, nga pamja nuk ju dukën askujt si motër e vëlla, ndërsa kur Billy e prezentoj Emilyn si motër u befasuan, kjo erdh pasi paraqitja e tyre të lënte përshtypjen se do të bëjnë një përformancë intime.

Ata treguan talentin e jashtëzakonëshëm në lëvizjet e tyre , derisa këcenin me këpucë me rrota (Roller) .Ndërsa e gjithë juria i tha “Po” përformancës së tyre.

[/wp-like-locker]

 

Show More

Artikuj te ngjajshem

Close