Interesante

Adoleshentja më e shëndoshë e botës

Adoleshentja më e shëndoshë e botës është një britanike e quajtur Georgia Davis, e cila peshon aktualisht 260 kilogramë.

Historia e saj përfundoi disa muaj më parë në historitë e gazetave, kur ajo ishte 210 kilogram dhe vendosi të udhëtonte në një kamp dobësimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Georgia qëndroi disa javë në kamp dhe arriti të humbte disa kile, por që prej rikthimit në shtëpinë e saj, brenda disa muajve ajo ka shtuar jo pak por 60 kilogramë të tjera, duke u shndërruar në adoleshenten më të shëndoshë të njohur në botë.

Ndonëse 17-vjeçarja ka vendosur të stërvitet çdo ditë, mjekët e këshillojnë që të mos lodhet shumë, pasi me lodhjen që pesha e saj i shkakton zemrës, edhe sforcimi më i vogël mund të rrisë presionin e gjakut në nivele fatale.

E reja duhet t’i nënshtrohet një diete radikale, por duket se ajo nuk është shumë e gatshme të tolerojë tek ushqimi.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close