VIP

Adriana Lima dhe dekolteja 2 milionëshe

Cmendet Manhaten për shkak për Adriana Limas, e cila ka zbritur në rrugë për të prezantuar modelin e ri të recipetave të Victoria’s Secret.

E vecanta e kësaj veshjeje intime e quajtur ‘Fantasy Bra Bombshell‘, është se kushton plot 2 milionë dollarë.

Modelja braziljane ka shfaqur me krenari dekoltenë e saj me recipetat e shtrenjta që kishin tre mijë diamantë të bardhë, gurë zafirë dhe topaz.

Gjatë gjithë ecjes së saj nëpër rrugë, Adriana ishte nën vëmendjen e truprojave, të cilëve iu desh të ishin të kujdesshëm për shkak të lumit të njerëzve të interesuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button