LifeStyle

Giuliano, 6-vjeçari më i fortë në Botë

Giuliano Stroe dhe vëllai i tij 4-vjeçar Claudiu, jane dy femije rumune që stërviten me pesha 2 orë në ditë.

Babai i tyre Iulian kërkon që fëmijët e tij t’i ngjajnë sa më shumë Arnold Schwarzeneger-it.

Për këtë arsye ai ka filluar t’i stërvisë që në moshë fare të vogël. “Atyre u pëlqen shumë stërvitja”, deklaron babi i tyre dhe shton se ai është tepër i lumtur me suksesin e djemve të tij.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close