InteresanteVIDEO

Albana Kukli, shqiptarja “me trup prej llastiku” (VIDEO)

albanaPër një kohë të gjatë ajo ka qenë e vetmja që në nivel planetar e zotëronte figurën e ndërlikuar të “harkut me shigjetë”

Ditët festive para Krishtlindjes në Gjermani kanë qenë të rezervuara për shumë programe artistike dhe shfaqje të ndryshme cirku e akrobacionesh të ndryshme.
Shikoni videon ne vazhdim:[wp-like-locker] Pjesë e disa shfaqjeve nga më të zgjedhurat ka qenë Albana Kukli, “vajza gjarpër” ose vajza “me trup prej llastiku”, siç identifikohet shqiptarja e famshme me qëndrim në Gjermani.

Alba që në moshën e saj të njomë 7 vjeçare ka filluar trajnimin si kontorsioniste (“njeri gjarpër”) në Cirkun Shqiptar të shtetit. Ndërsa ishte vetëm 9 vjeçe kur kishte filluar të kënaqte publikun me numrat e saj akrobatikë. Sot pas sa vitesh ajo është njëra ndër kontorsionistet më të vlerësuara në botë. Ka marrë një numër të madh çmimesh nga shumë manifestime të varietesë dhe të cirkut në gjithë botën.

[/wp-like-locker]

Show More

Related Articles

Back to top button