Kronika e ZezeLajme

Anisa ngeli pa dy prindërit, por nuk është e vetme na ka të gjithë neve

Anesa është 7 vjeçare. Ajo e humbi nënën e saj nga kanceri, kur ishte vetëm 3 vjeçe. Para një viti e gjysmë ajo sëbashku me babain e saj u shpërngulën në Milwaukee, Wisconsin në SHBA.

Ditën e enjte më 18 Korrik babai i saj, Ismaili pësoi një sulm të rëndë dhe fatkeqësisht ditën e shtunë më 20 Korrik ndërroi jetë.

Kjo kampanjë eshtë nisur për t’i ndihmuar Anesës së vogël në rrugën e vështirë para saj. Fatmirësisht ajo ka familje të gjërë, të cilët do të kujdesen për të dhe do ta duan, por askush nuk mund t’i zëvendësoj prindërit e saj.

Ju lutemi të gjithëve ta ndihmojmë Anesën e vogël!

Të gjitha mjetet e mbledhura do ta ndihmojnë Anesën në të ardhmen për edukimin e saj dhe për nevoja tjera në rrugëne saj të vështirë!

Kontriubuti juaj mund të jepet përmes formës online dhe sistemit bankar.

Ndiqni udhëzimet: KËTU

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close