VIP

Anulohet martesa e Naomi Campbell

Top modelja Naomi Campbell dhe manjati rus Vladislav Doronin kanë anuluar martesën e tyre që ishte parashikuar të zhvillohej në nëntor në tempullin Zoti i Diellit në Luxor.


Duket se martesën e ciftit e kanë ndaluar autoritetet egjiptiane, sipas të cilave vendi i famshëm arkeologjik nuk mund të kthehej në një vend për ceremoni martesash.

Burime të shtypit rus konfirmojnë se martesa do të zhvillohet në muajin shkurt, por vendi mbetet ende i panjohur.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button