HumorVIDEO

As shkencetaret nuk jane perhere serioz

Disa shkencëtarë punuan në laborator për disa ditë me radhë, për ta krijuar një top ajror dhe për ta shkrepur në gjoksin e kolegut të tyre.


Shikojeni si duket kur shkencëtarët humbin seriozitetin në punë!

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button