LajmeMaqedoniaPolitika

BDI shpalli listat e kandidatëve për deputetë në KSHZ

Bashkimi Demokratik për Integrim dorëzoi sot në Komisionin Shtetëror Zgjedhor listat për deputetë.

“Duke dorëzuar listat për deputetë të parët, ne dëshmuam se gjatë gjithë kohës kemi qenë transparentë dhe nuk kemi kalkuluar me nominimet, varësisht prej asaj se me çfarë kandidaturash do të paraqiten rivalët tanë politikë”, theksoi zëdhënësja e shtabit zgjedhor të BDI-së, Ermira Mehmeti.

Njësia 6

Ali Ahmeti

Teuta Arifi

Talat Xhaferi

Behixhudin Shehapi

Xhevat Ademi

Dëshira Imeri

Irfan Deari

Nexhati Jakupi

 

Njësia 5

Arben Labënishti

Vjollca Memedi

Nedim Ramizi

 

Njësia 3

Bujar Osmani

Ramadan Amzov

Aziza Kica Gjinari

 

Njësia 2

Ermira Mehmeti

Rexhail Ismaili

Hajrulla Misni

Artan Grubi

Safet Neziri

 

Njësia 1

Izet Mexhiti

Suzana Saliu

Rafet Muminoviq

Fehmi Jonuzi

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button