VIP

Beckham, mashkulli i parë në ballinën e Elle

Për herë të parë në historinë e revistës Elle një mashkull do ta zbukurojë ballinën e saj.

Nderi i takon njërit prej futbollistëve më të njohur në botë, David Beckham.

Redaksia e Elle ka njoftuar se botimi i korrikut do të jetë i pari që në ballinë do të gjendet një mashkull.

Sipas revistës, Beckham është zgjedhja e duhur, sepse nga njëra anë është një mashkull me stil dhe nga ana tjetër një sportist i suksesshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button