VIP

Megan Fox e lumtur që nuk është “e ftohtë” në filmin e ri

Megan Fox, e cila ka ndërtuar reputacionin e seks-simbolit, e ka rastin që ta provojë veten në një komedi. Aktorja do ta luajë rolin e një prostitute në komedinë e re të Sacha Baron Cohen.

“Në fillet e mia si aktore, gjithmonë kam fituar role të tilla, kam luajtur femra me moral të lehtë, por më vonë kanë ardhur gjëra të tjera, role më të ftohta”.

“Tash mund të tregohem sërish dhe mund ta ndërroj fotografinë e një vajze seksi të ftohtë, siç më përshkruajnë. Mendoj se edhe publiku do të ndjejë kënaqësi që do të më shohë në rolin e ri”, citon The Sun fjalët e Fox.

Ajo ka thënë, po ashtu, se është kënaqur gjatë bashkëpunimit me komikun Cohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button