DashuriaEdukata Seksuale

Bën seks me gruan e tij pa dëshirën e saj, arrestohet në Morinë i riu kosovar

Një shqiptar nga Kosova është arrestuar mëngjesin e sotëm në pikën kufitare të Morinës pasi ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar mbasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me gruan e tij gjermane pa dëshirën e saj.

Xhemajl Rexhepi, 28-vjeç, lindur dhe banues në Kosovë, ka qenë martuar me një shtetase gjermane dhe në 2009 e ka detyruar me forcë atë që të kryenin marrëdhënie seksuale. Menjëherë pas aktit ajo e ka denoncuar atë në polici ndërsa ai është kthyer në Kosovë.

Megjithatë Gjykata Lokale e Rosenheim, Gjermani, ka lëshuar ndaj këtij shtetasit urdhrin e arrestit më 23 tetor të vitit 2009, për kryerjen e veprës penale “Përdhunim, dhunë seksuale” , sipas kodit penal gjerman. “Shtetasi Xhemajl Rexhepi me 24 prill të vitit 2009 në Rosenheim/Gjermani, rreth orës 22:30, ka detyruar me forcë dhe duke ushtruar dhunë mbi bashkëshorten e tij, për të kryer marrdhënie seksuale, pa dëshirën e saj.” thuhet ndër të tjera në akuzë.
Menjëherë nga pala kosovare ka filluar procedura për ekstradimin e tij.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button