DashuriaTregime Erotike

Burri me të cilin kisha bërë seks vite më parë, tani është vjehrri im

Sapo kam zbuluar se kam bërë seks me babain e të fejuarit tim kur unë isha studente dhe punoja si shoqëruese për të ardhurat e mija.

Unë jam 24 vjeqare dhe jam fejuar rreth një vit më parë. Ne do të martohemi vitin tjetër.

Unë punoj për një kompani që merret me evente. I fejuari im është 27 vjeqar dhe ka një biznes të tij në internet dhe sapo ka filluar të fitoj para.

Prindërit e tij kanë një biznes online gjithashtu dhe janë gjysëm të pensionuar.

Ata udhëtojnë shumë dhe unë nuk kisha asnjë shansë t’i takoja ata më parë, por ata do të bëjnë një festë për 50 vjetorin e babait të tij dhe sigurisht se ne do të jemi të ftuar.

Motra e të fejuarit tim ka publikuar një album të babait të saj. Unë kurrë nuk kam parë fotografi të prindërëve të tij më parë. Kur unë hyra në punë dhe ai kishte disa fotografi të shpërndara nëpër tryezë.

Për tmerr, unë e njoha babain e tij.

Unë bëja përpjekje të paguja studimet e mija tri vite më parë, përpara se të takoja të fejuarin tim dhe një shok më kishte rekomanduar punën e shoqërueses

Ajo më tha se aty ka para shumë dhe nuk keni nevojë të bëni seks, vetëm nëse dëshironi të fitoni bonusa.

Unë do të punoja me një qift për disa muaj dhe takova këtë zotërinë në vitet e 40-ta.

Ai dukej mirë për moshën e tij dhe kishte një sens të mirë të stilit. Kurrë më parë nuk isha ndjerë kaq e tërhequr ndaj një personi të vjetër.

Më është dashur të ulem pranë tij për një darkë të mërzitshme pune, por më pas ai më sugjeroj të kthehemi në hotelin e tij.

Ai më ofroj një shumë të madhe parash dhe unë u pajtova. Seksi me të ishte më të vërtetë i mirë.

Ai e dinte se qfarë më bënte të ndihem mirë.

Ai më ofroj të njëjtën marrëveshje javën tjetër pasi akoma ishte në qytet.

Ishte i mahnitshëm, por nuk dëgjova më asgjë nga ai.

Unë jam e frikësuar tani. Edhepse në Zoom babai i tij mund të më njoh.

I fejuari im nuk e di për të kaluarën time si shoqëruese. Qfarë duhet të bëj?

Psikologia përgjigjet: Ndaloni panikun. Ju atëherë nuk e kishit takuar ende të fejuarin tuaj dhe babai i tij ishte i martuar.

Shansat që ai mund të ju nxjerrë para tjerëve, ose të bëj që nuk të parë ose njohur kurrë më parë, mund ta bëni edhe ju të njëjtën.

Por a mund të jetoni me këtë sekret? A do të jeni gjithmonë në gjendje të konfrontoheni me babain e tij për dekada me radhë?

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button