VIP

Cameron Diaz: Përmirësohem me kalimin e viteve

Cameron Diaz ka deklaruar për revistën amerikane ‘Cosmopolitan’ se në moshën 38-vjeçare ndjen se është përmirësuar dhe kjo falë momenteve të këqia në jetë.

“Mendoj se kalimi i kohës të bën më të mirë. E di se çfarë të duhet dhe je më i fortë mendërisht, fizikisht dhe emocionalisht”, u shpreh aktorja.

Gjithashtu, Diaz theksoi se nuk shqetësohet më për opinionin e të tjerëve: “Është jeta ime dhe e jetoj siç dua unë.”

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close